П сня Ой не була я на тому покос

Ой, не була я,
Ой, не була я
На тому покосі,
На тому покосі,
Де доля моя,
Де доля моя
Заплітала коси,
Заплітала коси.

Заплітала коси,
Трави в них вплітала,
Квіти в них вплітала,
Та ще із полину,
Гіркого полину
Стрічки додавала.

Ой, яскраві коси,
Ой, яскраві коси
У моєї долі.
Радості і смутку,
Радості і смутку
Буде в них доволі.

Ой, не була я,
Ой, не була я
На тому покосі,
На тому покосі,
Де доля моя,
Де доля моя
Заплітала коси,
Заплітала коси.


Рецензии