Я не можу не лiтати у вi снi
Опинитись на війні.
Я не можу
Не літати у ві сні.
Я не знаю
Без любові як прожить.
Я не буду
На багатті ворожить.
Чекай,
Моя зоря, мене чекай.
За край,
До тебе піду аж за край.
Зажди,
Благаю я тебе, зажди.
Завжди,
З тобою буду я завжди.
Намалюю
В небі сонце і зірки.
Затанцюю
Під веснянії струмки.
Заспіваю
Свої мрії золоті.
Покохаю,
Як упершее у житті.
Чекай,
Моя зоря, мене чекай.
Свидетельство о публикации №114021100676