Моя земля

Під небом глазурОвим
Лежить моя земля,
Де з випадком чудовим
На світ з’явився я.

Моя це Батьківщина,
Це ненечка моя,
У світі це єдина
Прапращурів земля.

Вона така красива,
Очей не відведеш,
Та ще й завжди мінлива,
Тож кращу не знайдеш.

Із щедрими полями,
Які годують нас,
Із морем і горАми,
Яким підвладний час.
               
Вони ще пам’ятають
Прапращурів моїх –
Арійців й поважають,
Бо їхній шлях проліг

Від Заходу до Сходу,
Де лишили сліди
Розумного народу
Й скорились їм світи.

Під небом глазурОвим
Лежить моя земля
І світом цим чудовим
Милуюсь завше я.
11.02.14.


Рецензии