Як закохана квiтка у поле

Як закохана квітка у поле,
Як закоханий птах у небо,
Як хвиля закохана в море,
Так я закохана в тебе.

Без ночі місяць не світить,
Без неба птах не літає,
Без тебе я не існую,
Без тебе мене немає.


Рецензии