Зимовий вечiр

Там за вікном засніженим,
Місяць ясний, зірки.
Витягла мати з діжки
Солені огірки.

З груби - картоплю печену,
Сивий на ній мундир.
З матір"ю ми повечеряєм -
Хліба окраєць,сіль.

Там, за вікном, поскрипує
Снігом старий тріскун.
Ніжно малий цвіркун.


Рецензии