Знов наснився менi опiвночi
І до ранку ти був лище мій,
Цілувала вуста твої, очі,
За вікном лютував сніговій.
розцвітала від щастя, мов квітка,
Не таїлась - нікого нема,
А світанок заглянув у вікна,
Ти пішов, я лишилась сама.
Свидетельство о публикации №114021104984