Забути вас, мабуть, не зможу

Забути вас, мабуть, не зможу,
Ви знов з'являєтесь у сні.
Ваш погляд душу розтривожив,
Моя ви тінь, мої пісні.

Забути хочу і не сила,
Для чого муки ці земні?
Живе в душі Ваш погляд синій,
І він синіє не мені.


Рецензии