Боже, якi ми рiзнi!

Боже, які ми різні!
ну хоч би що єднало.
Здається, що ти залізний,
не чоловік, а камінь,
А я м"яка, мов глина -
в теплих руках розтану.
Думками до тебе я лину:
тобою мене покарано.


Рецензии