Ти моe сонце, мiй ангел

Ти моє сонце, мій ангел,
Чекала тебе і боялася зустрічі.
Ти прийшов нежданно.
Ось твої очі, твої руки, вуста, цілунки.
Твої слова гріють ніжністю і теплом,
А де ж крила? Крил немає...
І стало сумно: ти земний,
А я гадала, ти небесний.


Рецензии