Заердае
Куы хоныс даехи аенусон?
Улаефынмае,урс хохы цур
Куыд тагъд аныгъуылдтае дысон?
Маей даер, мах аердумае нае дары.
Цы каены ныл фсоны таергай?
Рухс наем хардзагау хъары.
Амбаехсы аевраегъты `стаей.
Уад-дымгае,махаен цы хъаерзыс?
Куы нал нын лаеваердтай аенцой?
Байбын аентаеф бон фаебадыс,
Къаедзаехтаен каеныс нае фыдкой.
Айдагъ мае заердае,`Скаенаеджы фаендонаей,
Йе`мгъуыд маенаен баераег наеу,
АЕнаенцойгае,`хсаевтаей `мае бонтаей
АЕнувыдаей агуры даеу.
Свидетельство о публикации №114021112204