Чине оаре - й виноват?

Черул  - умед ,  фригурос .
Луна - ка ун мик зэмос .
Ынтре норь ,  ка ын кастеле ,
Се аскунд режине - стеле ,
Тремурынд , - оф , времурь греле :

Вынтул рече ши флокос
Бате н жямурь. Де присос
Соаре де акыта оарэ
Кямэ ,  кямэ Примэвара ,
- Паркэ Нэтэфляцэ пара .

Нумай ЕА ну се грэбеште , -
Ка ла дой пескарь - ун пеште ! . . .
Чине оаре - й виноват ?
Драгостеа пердУ ,  амор , -
Омул чел дистругэтор ! ! !

(Из цикла "Зарисовки с улицы")


 


Рецензии