Жiночi

Всі почуття сплелися воєдино,
Вплелися в вірші,
У думки й життя,
До тебе кожним
Спогадом я лину,
Ти для моєї
Музи дав життя,
Лиш усміхнешся,
Цім рядкам – жіночі,
Я все одно без страху
Їх пишу,
Бо бачу образ,
Твої губи й очі,
Тож серцем
Я щомиті
Не мовчу,
Рядки жіночі
Крізь роки 
Залишу,
Надіюся без сліду
Не мине,
Хтось прочитає крізь
Роки,
Рядки ті,
Відкриє, знайде 
Для душі своє……..
10.02.2014


Рецензии