О, Боже праведний, спаси...

О, Боже праведний, спаси
І чесний, Україну!
Порозуміння принеси
У кожную родину!

Від беззаконня відведи,
Від злоченів, від помсти.
У серце кожного прийди,
Всели любові достать!

Добра і ласки, чистоти.
Дай злобу й гнів забути!
Країні спокій поверни....
Війні страшній не бути!

             


Рецензии