Несамовита

Несамовита як саме життя
Мрійливо-ніжна як саме кохання
З тобою неймовірні відчуття
Ти лагідна як матине гойдання
Як колискова ніжній голос твій
Казковий
Чуєш
Солодко-казковий
Навіює видіння чуйних мрій
Твій запах теплий персико-бузковий

Несамовита як саме життя
Мрійлива, ніжна
Просто неймовірна
Життєдаруюча жива вода
Прозора
Й кришталево чиста й дивна
Безмежна як безкрайній океан
Як всесвіт, майже неосяжна
Я іноді не розумію сам
Така тендітна і така відважна
Така нестримна наче ураган
Така нестямна у своїм коханні
Така пестлива
Я тобою п’ян
Божеволію наче у нірвані
Цілунок сонця у твоїх очах
Яскравий як веселка серед неба
Твої долоні у моїх руках
І твоє серце
Все, що мені треба.

Шалена як сама весна
Добросердечна
Щира
Мила
У всьому світі ти така одна
Мене ти остаточно полонила

Несамовите кохання
Несамовите життя
Несамовите у мене бажання
Щоб не кінчалась весна
Я так люблю твої очі
Несамовиті вогні
Якби ти знала як же я хочу
Бути таким же як ти

Несамовито шаленим
Як восени буревій
Якби ти знала як хочу кохана
Разом з тобою до мрій


Рецензии