На пагорби укр

На пагорбі, біля річки,
липи цвітуть
духм`яні, духмя`ні...
А внизу, поміж крутими берегами,
тече річка Печаль...
А колись тут текла річечка
нашого кохання...
Текла річечка чиста й стрімка...
Але ж то не судилося!
Наше кохання, на жаль,заблудилося
поміж квітучими теренами...
Тече річка Печаль
і несе мої спогади в безмежну даль...
Невгамовно стрімко летять роки,
наче вересневі журавлі,
відлітають у вирій...
Яка ж то печаль!
А липи цвітуть і нині!


Рецензии