Щаслива мати!

Сьогодні ти щаслива як ніколи
І сонце світить у твоїх очах.
Безмежне щастя бачити навколо
Любов близьких,їх радісні серця.
І що на світі ще потрібно,
Лише маля,що в тебе на руках
Та його ніжні ручки,що хапають
Весь промінь сонця на твоїх щоках.
Сьогодні,ти не просто жінка,
Ти МАТИ - чуєш? - це твоє дитя!
І це у світі,мабуть,найсвятіше,
Почути звернені до тебе ці слова!


Рецензии