Чому варто жити

А день світлішим, довшим вже стає,
Лунає спів птахів неперелітних.
Вже скоро, скоро вже весна прийде!
Немов життя нове для всіх заквітне.
Зігріє сонце ясне, світле - мов дитина,
І добрі спогади поверне звук струмочків
                на роздолі.
...А скільки щастя відчуваєш в ці хвилини,
Тож варто жити, щоб побачити це знову!


Рецензии