Акацiя

Зацвіла акація вся духмяним цвітом,
Бо весна крокує буйно понад світом.
Зла душа підняла руку на акацію,
Щоб не затіняла грядці інсоляцію.

Не рубай акацію, геть думки захланні!
Глянь - це ж наречена в білому убранні.
Не рубай акацію, не чини зло жахне,
Не рубай акацію - вона медом пахне!

Виросла з акації чарівна красуня,
Для сільчан, немовби, юності відлуння.
Не дамо зрубати, хай цвіте акація,
Хай усіх чарує її дивна грація.

Приспів:
Не рубай акацію - це безцінний дар.
Не рубай акацію, бо в квітках нектар.
Не рубай акацію, бач тремтить листва,
Не рубай акацію, та вона ж жива!

                25.09.2013 р.


Рецензии
Ода найціннішому весняному медозбору! Гарно!!!

Наталья Сытник   03.03.2014 18:25     Заявить о нарушении