Кохання

Скажіть мені, що таке справжнє кохання?
Як зрозуміти його велику неосяжну силу?
Воно дає найщиріші почуття і переживання,
Ці відчуття розумом осмислити неможливо.

Кожна історія кохання - невідомий світ,
По якому мандрують дві споріднені душі.
Їхні дії наповнюють його на багато літ,
Те що вони відчувають не відчують інші.

Нажаль кохання часто путають з безумством,
І закохані здаються всім ненормальними.
Та не рахуйтесь з цим марним блюзнірством,
Доведіть їм протилежне,почуттями щирими.

Кохаєте - довіряйте, не ховайте нічого,
Бо довіра - те на чому тримається все.
Й не пускайте у ваш світ чужого нікого,
Бо можливо він розбрат в нього внесе.

Знайте, що кохання, серце вам саме покаже,
Головне тримайте його! По при всі бурі.
Розум лиш правильну дорогу до нього вкаже,
І допоможе перебороти всі дні похмурі.

Хтось усвідомлює кохання за довгі роки,
А комусь на це не потрібно багато часу.
Хтось робить до нього малі непевні кроки,
Комусь миті вистачає аби пізнати цю красу.

Кохання здатне витримати всі негаразди,
І перебороти всі труднощі та незгоди.
Кохання палатиме між двома назавжди,
Його тепло зігріє від поганої погоди.

Буває так, що стоїте проти цілого світу,
Та нізащо не опускайте рук, не здавайтесь!
Боріться проти цього світу здичавілого,
Боріться за вас! І одне одного тримайтесь!

Робіть те, на що у інших сил не вистачає,
Свою другу половину тримайте і оберігайте.
Всього досягне той, хто вірно й щиро кохає,
Кохання - ваше дитя, разом його доглядайте.

Ви потрібні їй завжди, як ніхто більше,
Кажіть все, до кінця, в собі не тримайте!
Вас для коханої не замінить ніхто інший,
Відайте їй своє серце, без страху кохайте!

Вас не зможе замінити йому ніхто і ніколи,
Аромат п’янкої любові на повну разом вдихайте!
Кохайте без страху того що робиться довкола,
Віддайте йому своє серце, без страху кохайте!

Ніколи не відкладайте свої почуття у забуття,
Здивуйте світ почуттями, до цього незнаними!
Станьте одне для одного сенсом і ціллю життя,
З вірою і вірністю кохайте, і будьте коханими!


Рецензии
Первая попытка написать о любви)

Амадей Кристич   09.02.2014 10:57     Заявить о нарушении