***

Хлопці та дівчата станьмо поруч
За свободу нашої Вкраїни
Щоб ніяка наволоч
Не вбила нашої дитини.

Щоб жили наші діті
У сильній могутній Державі
Щоб ніякі бандити
Не вкрали нашої слави.

Згадаймо свою рідну мову
Рядами стрункими повстаньмо
За нашу особисту свободу
Завдамо щільного удару!!!...


Рецензии