Розвiй моi сумнiви, вiтер!

Розвій мої сумніви, вітер!
В душі моїй, смуток змий, дощ!
За що гинуть, в лютості, діти?
Заінтересований хто ж?

В тім, що ворожба прогресує,
Що, впевнено, влада мовчить?
Що правди, немов не існує -
Про все це, серденько кричить.

Невже воно чує негоду?
Величнійший, не допусти...
Верни мир і спокій народу,
Від жаху й смертей захисти!

                Січень 2014р.


Рецензии