Чорна кава

ЧОРНА  КАВА

Чорна кава,   без цукру,  духмяна
Погляд мій  зупинився на вас
Дивна посмішка, мила , ласкава
Кава більш   не цікавила  нас….

Не допили ми каву із вами
Нічка чорна мов той шоколад
Ми  блукали далеко  думками
Був  над нами в цю мыть зорепад

І не мало з думок тих збулося
Знову кави п’янкий аромат
І твоє цвіт соломи волосся
На подушці  при світлі  лампад

Я подам чорну каву без цукру
На те ліжко де ти вся в красі
Лише трішечки  тіло прикривши
Моі  думи читаєш  усі……

А.А.Тарасенко 9.02.2014г


Рецензии