Йолдозом

 Кышлар бэтер,
 Язлар житер,
 Озак тормас,
 Жейлер килер.
 
 Язнын матур,
 Кэнне жаным,
 Сине хаваларда
 Очрадым.

 Йолдоз булып,
 Йорегеме керден ,
 Мин Ай -жанып
 Сине яраттым.
 
 Нурларынны
 Кулга алып,
 Нурларында синен
 Коендым.

 Зенгер кукте
 Аяз тоннен
 Сизмей калдык,
 Кара болот.

 Кара болот сине
 Каплап куйды,
 Йолдозомнын нурын
 Югалттым.

 Мин Ай булып ,
 Хаман шунда янам.
 Ялгыз узем гене
 Хавада.

 Йолдозлар куп тире якта,
 Тик син гене минем йорегем.
 Тукта сунмече  тор але,
 Нурларыннан  сине табармын.


Рецензии