Пробач моя кра но
пробач своїх ти доньок і синів.
За те, що перетворюєм в руїни,
завзяту працю наших пращурів.
Моя ти ненька - Батьківщина,
замучена від моря до полів.
Не наче переламана тростина,
одна залишилася серед ворогів.
При владі президент у масці,
по вуха зараз у лайні.
Бо твої діти, вільні, справжні,
кладуть життя за щастя рідної землі.
Свидетельство о публикации №114020800706