Модель
Народ наш увесь «на панелі».
Корупція скрізь процвітає
Й усе, навіть совість, купляють.
Капіталізм ми хотіли. Що маєм?
Давайте основи згадаєм.
У Маркса усе тут логічно:
«Гроші - товар - гроші»,
У нас - посткомуністичних,
«Гроші - влада - гроші».
Найбільша помилка історії –
Без конкуренції - монополії.
Уперлись в європейськість,
Мов у пень:
З «панелі» - в Марксову модель!
5.02.2014р., Київ
Свидетельство о публикации №114020804599