Присвята Батьку, що покинув дiм

Ти кажеш:"Прощавай". Як можна!?
Це ж твоя дитина.
Ти кажеш:"Не вернусь". Чому?
Який у цьому сенс?
- ...........................

Не купував любов. Вона пройшла, як рана.
І не чекав самотності. - Повір,
твоє нещастя - не твоя Кохана.
Моє майбутнє, - в якому Ти згорів.








08.02.2014/17:34(Неизвестный)


Рецензии