таке життя

Забудь про всі свої тривоги
І ні про що ти не жалкуй.
Життя складається з дороги
Ти йди по ній і не сумуй.

Нехай воно не ідеальне,
Нехай приносить часом біль,
Та щастя є, воно реальне
І в тебе буде, лиш повір.

Ти тільки зараз не здавайся,
Хоча і боляче тобі,
Печалі ти не піддавайся,
Всяке трапляється в житті.

Та час мине і ти забудеш
І знову буде суть в житті,
Коханою для когось будеш,
Потрібні сили лиш тобі.

Ти думаєш, що все скінчилось,
Що так не можеш більше ти.
Та юність в тебе залишилась,
Ти мусиш жити, маєш йти.


Рецензии