не забудь

Не забудь мене,
Коли день мине,
Ти згадай мене,
Коли рік мине.

Я прийду вві сні
Посміхнись мені.
Я дощем з’явлюсь,
Тобі посміхнусь.

Не забудь мене,
Коли рік мине.
Пам’ятай мене,
Коли вік мине.

Хай минає час,
Не забудь про нас.
Хай життя мине,
Не забудь мене.

Пам’ятай ті дні,
Як були одні.
Час коли кохали
І сліз ми не знали.

Пам’ятай той вечір,
Падав сніг на плечі.
Не забудь розлуку,
Не стрічай ти муку.


Рецензии