Прабачце за рускамоунасць...

Прабачце за рускамоўнасць,
Быццам бы некаму здрадзіў.
Маўкліва мне і самотна –
Нібы у восеньскім садзе.

Да сэрца гучныя спевы,
Але напомняць, адкуль я,
Зранку – звычайны певень,
Ўвечар – здалёк зязюля.

І буду лічыць як дурань
Яе дарэмныя лічбы,
І ладзіць новы падмурак
На цёплым яшчэ папялішчы.

Хай Божа падзеліць роўна
І каршуну, і качцы.
Прабачце за рускамоўнасць
І за маўчанне прабачце.


Рецензии
Знаёмыя думкi, кранула, калi чыталi cёння на "Лiыткафейнiку"

Шчыры дзякуй!

З павагай,
Таццяна.

Татьяна Егоровна Полякова   28.10.2017 20:58     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.