Осiнь

Вітер шепоче
Осінніми листями
Краплями неба
Літо змиває
Сонце на арфі
Тихіше все грає
Пусто на вулицях
Ніч ніби спицями
Все протикає

Вже відчуваються
Запахи холоду
Вже дуже скоро
Настане та мить
Коли все що навколо
Ніби то спить
Коли все від очей
Буде сховано...


Рецензии