Заспокiйливе

Я цілу ніч шукаю заспокійливе
В свідомості своїй блукаю я
В вікно птахи стучать настійливо
Годинник бубонить моє ім’я
Вологим рушником змочив я скроні
Напевно в мене жар чи схоже відчуття
І наче в танці ритуальному долоні
Тремтять в полоні забуття...
А стіни дивляться на мої муки
Підлога сильно тисне у вісок
Годинник все говорить жаль не вчути
За шумом нескінченності думок
А я шукаю кляте заспокійливе
Моє все тіло ніби у вогні
Хоча б одне щось тихе безкорисливе
Знайти б в людині в ці кошмарні дні...


Рецензии