Льв в
Невпинний час над ним невладний...
Зростило сотні, тисячі нових ідей,
І має дух не перейнятий - власний...
Воно країна й місто в одному,
Найкращі цінності мого народу...
Об'єднані одним правдивим словом,
І названі красивим містом Львовом...
Старенькі вулички домашнього міста,
Дихають разом, разом із тобою...
Так хочеться кудись таки присісти,
І відчувати ту, шалену, волю...
А скільки сердець тут лишилось,
А скільки людей купались в любові?
Щось несамовите у мені залишилось,
Щось, що прагне підкоритись волі...
06.02.2014
Свидетельство о публикации №114020607941