Майдан - це не вся Украiна...

Майдан - це не вся Україна!
Обдурений - не патріот!
Про створений безлад в країні,
По - різному мислить народ.

Можливо і мрії єдині,
Та думки розходяться тут.
Багато й собі брешуть нині -
Обіцянки лише дають.

Хтось поміркував і немало.
Хтось добре усе спланував...
Кому ж це смертей не стачало?
Хто гру цю страшну розіграв?


Рецензии