***

 Хислеремде, хаман да йоректе,
 Сине ,жаным эзлей онотмай.
 Бэтэ серем ,синен белен яши,
 Син менгеге калдын хыялым.

 А йодозлар,хаман чакрып кукте,
 Мэхэбеткэ нурлар сибелер.
 Сандугачлар ирте белен сайрап,
 Тан атканчы безне кэтэлер.

 Хаваларга менеп китте Ак-кош,
 Синен бэлен берге булырга.
 Бегрем белен матур донья короп,
 Жаным сунмей хаман саташып.


Рецензии