ожидание стих на украинском языке
голос здригнеться
сам тут простоіть
а потім вернеться
що ж буде завтра?
його не хвилює
укутавшись в постіль
він спогади малює
фарби якраво
грають на сонці
дивляться хмари
у кожне віконце
думки палають
і почуття вириваються
він ще чекає
він не зупиняється
день тут простоіть
а потім вернеться
його заспокоять
коли він зірветься
вулиця плаче
по вмерлому сивому
а пес наче
чекає на диво
в очах його біль
разриває та мічить
там за декілька миль
йому буде вічність
сам тут простоїть
а потім вернеться
на небо,за море
сам тут простоїть
затерпши свої лапи
люди напоять
жалівши собаку
діти погладять
за покинувшого тата
щоб не було так
боляче чекати
Свидетельство о публикации №114020601975