Ти не захочеш
Скоріше сонце скотиться на схід,
І дощ спадати буде без упину,
А на гіллі сухому вродить плід,
Чим ти до мене прийдеш на хвилину.
Скоріше я засну до забуття,
І навіть грім мене уже не здійме,
Чим я твоє почую каяття,
І воскресять мене твої обійми.
Скоріше серце спиниться умить,
І відлетить душа моя до раю,
Чим ти захочеш щось перемінить
І прошепочеш: «Я тебе кохаю.»
06.02.14
Свидетельство о публикации №114020612447
Наталия Хорунжева 08.03.2014 15:59 Заявить о нарушении