***

Я пам’ятатиму тебе
Хай навіть цілий вік мине,
Хай проходять дні і ночі
Я не забуду твої очі.

Нам бути разом не судилось,
Але життя не зупинилось.
Для нас обох настане час,
Коли кохатиме хтось нас.

Нехай я буду не з тобою,
Та спогади завжди зі мною.
І щоб не сталося в житті,
Я дякую за все тобі.

За тим, що було я сумую,
Та ні про що я не жалкую.
Життя так швидко пролетить.
Комусь з тобою пощастить!


Рецензии