Залицяння

Купався, брився, підмивався.
Під пахвами помазав, розчесався.
На жопі прищ старий, якогось huya зачесався...
Почухав і ще довго в дзеркалі його я роздивлявся.
Минут десь сорок, я, короче роздуплявся.
Та схаменувся! Ще раз розчесався.
У носі з півгодини десь проколупався.
Насупився, задумався...

Ой! Чуть не всцявся!
Посцяв, помив пісюн, пригладив батмахор*, що розтріпався.
У дзеркало дивився, наслаждався.
Собою, як картінкой любувався!

Та знов задумався...злякався!

Похнюпився, шо обламався-аж заморився.
Розплакався, роздівся, закудлався, умився.
Посрав і спеціально не помився!
Од запаху від жопи-обригався!
І ще три дні потом ввісні здригався, прокидався і боявся!!!
Отак один чувак до тьолки залицявся!!!

*лобковые волосы (авт.)


Рецензии