Свiданiе

З думками збирався-зустрітися з тобою сподівався.
Мився, брився, духався.
Одягався, взувався, чухався, вагався.
Замислився...у носі подовбався.
Тренірувався, оджимався - з похабних дум, як міг збивався.
На позітівний лад налаштувався.
Ось й день закінчився і вечір починався, а я все так і не зібрався...хоч перед дзеркалом я тищу раз до тебе залицявся!
Ще раз розчесався, посмаркався, спотів, помився, знов духався.
Захекався, закашлявся і всцявся...
Отак до тебе на свіданіє збирався, та так мій бєнєфіс й не состоявся.
В останню мить чомусь я застіснявся, у носі дуже довго колупався.

Розстроївся...

У тому, що я боягуз, собі зізнався.
Насупився, обурився і довго матюкався: -Якого huya я вобще кудись зібрався?
Тобі я мабуть нахуй і не всрався!!!
Розплакався...
І знову вдома, як дібіл, на фотографію твою дрочить остався.
Старався, заморився, обкончався...
Отак я із тобою зустрічався!!!


Рецензии