Чолов кам

ПОДАРУНОК,КВІТИ Й ПОЦІЛУНОК-
ЦЕ  ДЛЯ ЖІНКИ ЗАВЖДИ БУДЕ СВЯТО,
І ДЛЯ ВАС ЗАВЖДИ В ЖІНОЧІМ СЕРЦІ,
МІСЦЯ ДЛЯ КОХАННЯ ТАК БАГАТО.

НАВЕСНІ ЗАВЖДИ В ЖІНОЧЕ СВЯТО,
АБО В ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА,
ЖІНКУ ПРИГОРНІТЬ І ПОЦІЛУЙТЕ
І ВОНА ЗРАДІЄ,МОВ ДИТИНА.

ТО Ж УСІ ЖІНКИ,ТОГО ВЖЕ ВАРТІ,
БО ДІТЕЙ РОДИЛИ І ЗРОСТИЛИ,
І СТОЯТЬ В ЧОЛОВІКІВ НА ВАРТІ,
ДАЙ ЇМ,БОЖЕ, ЗДОРОВ'Я І СИЛИ.


Рецензии