Про кохання

Розчиняється стеля над головою,
Чи то, може, повільно з*їжджає дах...
Мені так солодко було з тобою,
А от без тебе почався жах.

І я повторюю вкотре, як мантру:
"Зберись, ганчірко, будь чоловіком!"
Але сльоза вже почала мандри
З-під моєї заплющеної повіки.

Кажуть, хорошого треба потрошку,
Щоб життя тортиком не здавалось...
Якби знала, що кохання розчавить мене, як мошку,
ложкою -
Його б найбільше остерігалась.

28.12.13-25.01.14р.


Рецензии