Я шукала тебе серед хмар...

Я шукала тебе серед хмар
Серед днів, що минають шукала
Мені зорі були як ліхтар,
Бо я ніччю і днем мандрувала…

Я питала у сонця й  дощу
Де знайти мені щастя і долю
І клялась: «Як знайду - не впущу,
Відібрати вже не дозволю».

Сподіваюсь на зустріч одну:
Дивна посмішка, карії очі
І обійми, в яких утону :
Отакі мої мрії дівочі…

Але треба одне пам’ятать:
Чому бути, того не минути.
Щастя поряд . Не треба шукать:
Варто руки за ним простягнути)

23.02.2012 (Соб.)


Рецензии