Бажання
Де люди ляльки і раби своїх бажань.
Минають роки, дні ідуть за днями
І миті слави змінюють часи страждань…
Це не залежить не від віку, не від раси
Бажання тягнуть у полон нас знов і знов.
Хтось хоче хліба, а хтось мріє про прикраси,
Один про бізнес молить, інший про любов…
Усі ми різні, як і наші побажання,
Йдемо на все, заради здійснення мети.
Це свого роду із Фортуною змагання:
Хто переможе: доля або ти…
Настане час, коли здійсняться всі надії
Хвилини щастя… Потім, раптом ,пустота:
Адже життя немає сенс без мрії
На зміну старої прийде нова мета…
03 березня 2012 р. (соб.)
Свидетельство о публикации №114020502613