Рядно
Одна ряднина,
Між двох порогів
Є Україна…
Хтось ковдру тягне
Щоб бік зігріти,
Хтось волі прагне,
Щоб просто жити…
…Навіщо встали,
Бо смути треба?!
Чи всім збрехали,
Що є потреба
Стать посередці
Чужої долі,
Став оселедцем,
Бо в банці воля..?
З Консерви пахне
Не добрим вітром…
Ще трохи й жахне
Цим смрадом в світло…
…Два краї світу
Не ділять сало,
Їх навіть жито
Цікавить мало…
…Як Рак та Щука,
Сховав обличчя,
Рядно то тягнуть
На два узбіччя!
…А біла Либідь
В диму палає,
Ослабли крила,
Але літає….
…Комусь – кар’єра,
Комусь – ряднина,
Комусь – прем’єра,
Кому ж – Країна….?!
3.02.2014
Свидетельство о публикации №114020501653
Людмила Журавская 27.02.2015 15:43 Заявить о нарушении
...А наша країна та люди сильниші за любу владу, яка б вона не була...тому ми й збережемо її, страну нашу рідну та мирну, обов*язково!
Нелли Морозенко 12.03.2015 02:51 Заявить о нарушении