Олюшке

Коли кохання зустріне
Тебе на порозі життя.
Ти його збережи!
Не втрачай почуття!

Ніжно, палко, завзято...
Не стримуй бажання.
Це тобі допоможе
Відчути кохання.

Ти кохаєш його.
Він кохає тебе.
Це напевне і є 
У житті головне.

Це напевне і є спів
Пташок у гаю.
Неодмінно знайдеш
І ти мрію свою.

2007 год. (На паре английского)


Рецензии