Жодному укра нцю сьогоднi не спиться
Війна в жахах, що на майдані сниться.
І хоч пишатися українцеві нічим,
Та люди настраждались, впали в відчай.
Обираючи людьми президента,-
Ми порокуємо себе рабами!
Сподобатись жодному пану не вдається,
Але що обирали, те і маємо.
Це доля України не минуча!
Ми грішні, кров'ю й життям маємо платити.
Приймає у війні кожен другий участь,
Козацький дух у нас нічИм не погасити.
Лише надія й правда залишиться,
Та добре вже не буде нам ніколи!
Ми знову обираємо нового собі Принца,
Тож не отримаємо ми ніколи волі!
Свидетельство о публикации №114020400425