20 Уклiн низький Вам до землi!

Тобі спасибі, веретане,
За ясне небо на світанку.
Ти за життя наше незламно
Стояв із вечора й до ранку.

Твій подвиг в памяті живе,
Його ніколи не забуду.
Тобі я дякую за те,
Що сонячно сьогодні всюди.

Тобі спасибі, мій дідусю,
Що я й батьки мої живуть.
Тепер нічого не боюся -
Безхмарна нині наша путь.

04.02.2014


Рецензии