Схамянiться...

Схам*яніться, люди,
Не гнівіть своїх!
Все це - вчинок іуди,
Діти й по той бік.

Не кати, не звірі
І не вбивці, ні!
Прикрисно і гірко,
Не лише мені!

Стогне Україна,
Плачуть матері...
Схам*яніться, люди,
Не просіть війни!


Рецензии