перший поц лунок

під Океан Єльзи перший поцілунок,
знаєш, ти мій кращий у світі дарунок
твої ніжні, холодні торкання
і моі нестерпні до тебе благання

обійми мене, і не пускай
прийде наша з тобою весна нехай
твоє солодке на вустах дихання,
моє солоне на очах кохання

твоїх очей нестерпне це блищання,
і наших тіл палке єднання
це тільки ніжність, і вона нестерпна
і усмішка тут зовсім недотепна

якби тобі мої слова "я так хочу тебе"
я готова віддати усю себе
холодна, голодна й невчасна,
то світла, то темна – неясна.

цілуй мої губи, шукай в телефоні мій слід
лише від тебе розстає мій лід
торкання пальців до лодоні,
твій вигріш  - моє серце на аукціоні.


Рецензии