Бiльш менш

У Карпатах випав сніг
Тож гуцула друг питає:
- Ти б на лижах з’їхать зміг
Із гори, де вітер грає.

Може зміг би більш чи менш,
Той йому відповідає,
Більш на дупі це авжеж,
Менш на лижах. Хто вгадає?
03.02.14.


Рецензии